En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın merdivenleri denli önemli olan başka bir yapı ise yangın merdiveni kapısı şu demek oluyor ki (yangın kapısı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi gereken bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi yan verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, dizaynı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı sebebiyle elan risksiz ve tehlikesiz halde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Spesiyalist mimarların düşüncemlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda berenarı duyarlı davranışları sergilemektedir.

Yangın merdivenlerinin kullanıma şayan şekilde boş bulundurulmasından, yapı yahut medarımaişetyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Test İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer tarafından sınav edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve akıllıca çallıkışması önemlidir.

Ivedi çıkış kapıları konstrüksiyonsı itibarıyla kimi özelliklerle donatılır. Bapların serlıca özellikleri bayağıdaki gibidir:

Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik maddeleri uyarınca yapılan düzenlemelerin canipı dizi, bütün yapı sahiplerinin Yangın Merdiveni Yönetmeliği gereksinimlerini bilmesi gerekmektedir.

Yangın kapıları, yangınla uğraş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetleme şeşna tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesine imkân teşhisr.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, Yangın kapısı istanbul fi yatı içki malzemesinden mamultır ve genellikle çağdaş binalarda kullanılır.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve tabanında tek yerıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı engel ve en az 90 zaman dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile özge bölümlerden ayrılır.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir derece da, birinci sınıf bir yangın kapısının daha faziletli bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede henüz soylu erki olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın esnasında henüz uzun müddet dayanır ve daha az tamir gerektirir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Bu nedenle daha mualla bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında vikaye katkısızlamaz ve bu nedenle henüz bağan bir fiyata sahiptir.

Yangın merdiveni fiyatlarını belirlerken dikkate alınması müstelzim bir diğer faktör bile montaj ve kurulum maliyetleridir. Yangın merdiveni sisteminin kurulumu, uzmanlık mucip bir çalışmalemdir ve çoklukla meraklı bir kadro tarafından gerçekleştirilir.

Yangın merdivenleri, vesair katlardan ayrılan yangın baplarıyla donatılmalıdır. Bu baplar yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanmalı ve yangının yayılmasını

Report this wiki page